Luxe kamperen middenin de Zuid-Limburgse heuvels

Glamping

Wakker worden in een luxe, verwarmde tent middenin de Limburgse heuvels? Met zover je kunt kijken heuvels, bos en weilanden met paarden en andere boerderijdieren om je heen? Dat klinkt toch als een droom? Terwijl jij geniet van de rust, vermaken de kinderen zich op de boerderij. Helpen de dieren voeren, knuffelen, een ritje op de pony maken, spelen in de speelweide of meedoen met één van de vele paardenboerderijactiviteiten. Dat is glamping oftwel luxe kamperen bij de boer van FarmCamps. Genieten van het plattelandsleven, maar dan in alle comfort!

Luxe 6-persoonstenten

Echt kamperen kun je het eigenlijk niet noemen, want de 6-persoons glamping tenten zijn van alle gemakken voorzien. 6 heerlijke bedden, een eigen badkamer met ligbad, verwarming, een keuken met espressomachine en zelfs een vaatwasser! En dan dat uitzicht! Vanaf de hangmat, naast de buitenhaard of al barbecueënd kijk je kilometers uit over het heuvellandschap. Dat is pas vakantie!

Tip: niet gebonden aan schoolvakanties? Boek jouw vakantie in het voor- of naseizoen en kom in alle rust genieten van onze dieren en het plattelandsleven. Ideaal voor jonge gezinnen!

Boek hier jouw vakantie

Weetjes

  •  25 luxe, verwarmde 6-persoons tenten
  • Panorama uitzicht over de Limburgse heuvels
  • Gelegen in een stilte (buiten)gebied en grenzend aan het bos
  • Oneindig veel speelmogelijkheden zoals speelweide, BMX crossfietsjes, skelters, waterspeelplek, etc.
  • Beestenboel, ponyrijden en veel andere leuke boerderijactiviteiten
  • Dichtbij Gulpen met haar zwembad, fietsrouteklassiekers en Heuvellandactiviteiten
Boek hier jouw vakantie
Marshmallows roosteren bij het kampvuur

Ideaal voor groepen en schoolkampen

Wist je dat je De Verloren Kost voor een deel of in zijn geheel kunt afhuren voor jouw familie- of vriendengroep of jeugd- of schoolkamp? Rustig gelegen aan het einde van de weg vind je hier volop rust, ruimte en heel veel te beleven in de directe omgeving. De tenten staan verspreid over 3 velden op verschillende niveaus, waardoor je van optimale privacy geniet. Maak gebruik van de gezellige kampvuurplek, houd een gezamenlijke barbecue of laat Annemarie vanuit haar onderwijskundige achtergrond een leuke (boeren)activiteit samenstellen met een educatief tintje. Wij denken graag met jullie mee om er een onvergetelijk groepsverblijf van te maken waar nog jaren over nagepraat wordt. Neem contact op via FarmCamps voor de mogelijkheden.

Een voorproefje van jullie verblijf

Wil je al een beetje ervaren hoe het is om vakantie te vieren bij De Verloren Kost? In 2019 (voor corona dus) tijdens Pinksteren was de bekende vlogfamilie Bellinga te gast. Zij maakten de volgende vlogs:

Of bekijk De Verloren Kost vanuit de lucht:

Reacties van gasten

Vierde keer bij deze camping en het blijft heerlijk. De omgeving in Zuid-Limburg is fantastisch en ook de Verloren Kost ligt ontzettend mooi. Op de camping veel te doen voor paardenliefhebbers. Absolute aanrader.

Edwin Veldmeijer2020

Heerlijke plek! Prachtig uitzicht, fijne tenten, Sherman en Annemarie zo lief voor de kinderen en van alles te doen! Wij komen zeker terug!

Lara E.2021

Heerlijke glamping tenten; vakantiehuisjes met tentdoek eigenlijk. Goed verzorgde inventaris en volop speelgoed en speelterrein voor de kinderen.

Pim Beirnaert2020