Veelgestelde vragen

Hieronder vind je per onderdeel van De Verloren Kost de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@deverlorenkost.nl

Wanneer is het BoerderIJSterras open?

Van Pasen tot en met de herfstvakantie zijn wij open in de weekenden met goed weer en tijdens schoolvakanties. Op onze Facebookpagina vind je altijd de actuele openingstijden.

Serveren jullie ook alcoholhoudende dranken?

Op onze drankenkaart vind je een ruime selectie aan non-alcoholische dranken zoals verse koffie, thee, smoothies en frisdranken. Geen alcoholische dranken, maar wij weten zeker dat er genoeg lekkere (en gezonde) alternatieven tussen zitten.

Kan ik ook naar de dieren kijken als ik een ijsje kom halen?

Kinderen mogen onder begeleiding van een volwassene een bezoekje brengen aan onze beestenboel. De paarden, pony’s, alpaca’s, ezels, koeien en andere grazers zijn bij goed weer vrijwel altijd te bewonderen in de weides rondom de boerderij. Kortom, er zijn genoeg dieren te bewonderen tijdens het oppeuzelen van jouw ijsje!

Kan ik ook een losse ponyrijles boeken?

Je kunt alleen paardrijden/ponyrijden als je lid bent van de ponyclub. Als glamping gast kun je wel een losse paardrijles boeken bij aankomst.

Iemand van mijn reisgezelschap wilt graag deelnemen aan de paardrij activiteiten. Kan ik dit ook bij mijn reservering erbij boeken?

Aangezien het aanbod van paardrij activiteiten kan verschillen, vragen wij je om de paardrij activiteiten bij aankomst (ter plekke) te boeken.

Mijn kind heeft al paardrijervaring, kan zij ook paardrijlessen op zijn/haar niveau volgen?

Als je al op paardrijles zit, kun je bij aankomst een rondje voorrijden om te laten zien wat je al kunt. De boerin bekijkt dan vervolgens wat de mogelijkheden zijn.

Zijn er ook paardrijmogelijkheden voor volwassenen?

Als het rustig is (meestal in het voor- en naseizoen) kan er iets georganiseerd worden, maar kinderpaardrijlessen gaan altijd voor.

Mijn gezin bestaat uit paardenliefhebbers, maar ook uit niet-paardenliefhebbers, is er ook genoeg voor hen te doen bij De Verloren Kost?

Ook kinderen die minder bezig zijn met paarden zullen zich niet snel vervelen bij De Verloren Kost. Behalve de speelweide met diverse speeltoestellen en de beestenboel, is er voor stoere jongens en meiden een skelterbaan. Of bouw hutten in het naastgelegen bos. Diverse wandel- en fietsroutes starten vanaf De Verloren Kost of in de nabije omgeving. Door de centrale ligging in het Heuvellandschap is het een prima uitvalsbasis om Zuid-Limburg te verkennen. Kortom, ook voor niet-paardenliefhebbers is er genoeg te doen!

Wat zijn jullie prijzen en hoe kan ik een glamping verblijf bij jullie boeken?

Reserveren doe je via de FarmCamps website. Hier vind je ook alle informatie rondom prijzen en boekingen.