Genieten van ambachtelijk ijs en spectaculair Zuid-Limburgs heuvelzicht!

BoerderIJSterras

Ben jij dol op de rust van het platteland, een lekker ijsjeof versbereide pizza? Welkom op BoerderIJSterras De Verloren Kost, verscholen in de Limburgse heuvels rondom Gulpen! Met fluitende vogels en boerderijgeluiden op de achtergrond geniet je hier van ambachtelijk bereid ijs (van boerderijmelk natuurlijk) volgens Italiaans recept, huisgemaakte pizza’s, vers gezette Blanche Dael koffie of thee, verkoelende frisdranken, Limburgse vlaai of een heerlijke smoothie. Ondertussen word jij getrakteerd op een geweldig panorama uitzicht op het typisch Zuid-Limburgse heuvellandschap.

Nieuw: pizza’s

Geniet van ambachtelijk bereide pizza’s op het BoerderIJSterras! Je kunt de pizza’s ook afhalen of laten bezorgen in Gulpen kern, Euverem of Ingber.

Bekijk het menu

Openingstijden

Open van Pasen tot en met de herfstvakantie met goed weer, in de weekenden en schoolvakanties. Kijk, om teleurstelling te voorkomen, voor actuele openingstijden op onze Facebookpagina.

100% kidsproof

Voor kinderen is dit dé ideale wandelstopplek. Wat dacht je van rondneuzen bij de boerderijdieren, salto’s maken op de trampoline, rondstruinen in de speelweide of ravotten in het aangrenzende bos?

Waarschuwing: het boerenbuitenleven smaakt naar meer en voor je het weet wordt een korte wandelstop een heerlijke rustpauze voor het hele gezin!

Weetjes

  • Boerderijterras (deels overdekt)
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Grote speelweide
  • Kinderboerderij
  • Panorama uitzicht over de Limburgse heuvels
  • Grenzend aan het bos

Wandelen rondom De Verloren Kost

Wandelend vanaf De Verloren Kost het aangrenzende bos en de Limburgse heuvels rondom Gulpen verkennen is heel eenvoudig. Volg één van de prachtige wandelroutes en ontdek de natuurrijke omgeving met prachtige vergezichten, steile en minder steile klimmetjes, bomen, planten, paden en allerlei bosdieren. Wandelroutes voor ongeoefende wandelaars (families met kinderen, let op: de wandelroutes zijn niet geschikt voor kinderwagens) en geoefende wandelaars vind je hier:

Wandelroute 9,5 km 1009 Gulpen, start- en eindpunt De Verloren Kost

Familiewandeling 4,6 km Gulperberg langs De Verloren Kost

Wandelroute 6,8 km langs De Verloren Kost (met diverse klimmetjes)

Reacties van gasten

Hele lekkere ijsjes en niet van die zuinige bolletjes. Vriendelijk geholpen. En nog veel meer lekkere dingen. Mooi uitgangspunt voor wandelingen.

Johan de Wilde2021

Heerlijke koffie en lekker ijs. Een oase van rust. Een geheime plek in het Zuiden.

Helga Zeegers - Berghof2020

Gezellige weide met ijs, verfrissing en een leuke kinderboerderij. Glamping mag er ook wezen. Leuke plek!

Ton Peters2020